groepen
nieuws
agenda

Nieuws uit de groep

Het ‘Babbelkastje’

Voor de meivakantie zijn we weer begonnen met: het ‘Babbelkastje’. Elke woensdag mag één leerling iets vertellen over zijn of haar: hobby’s, familie, huisdieren, favoriete vakantie of iets anders leuks. Een soort ‘mini spreekbeurt’, waar kinderen het stralende middelpunt zijn. Ouders vinden dit meestal best spannend, maar kinderen juist ÉRG leuk… Wanneer uw kind aan de beurt is, krijgt u een week van te voren de babbelkast-knutselspullen mee naar huis.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Het pietenfeest!

woensdag 30 november hebben we weer met de groepen 1 tot en met 4 het pietenfeest mogen vieren. In alle klassen en in het gymlokaal waren leuke activiteiten uitgezet. Het was een geslaagd feest!

Deze diashow vereist JavaScript.

Het ‘Nationaal schoolontbijt’

op vrijdag 11 november jl. hebben wij gezellig met alle kinderen ontbeten in de klas. Wat was dit spannend, maar ook heel gezellig! De kinderen hebben heerlijk gesmikkeld.

Deze diashow vereist JavaScript.

Het ‘blotevoetenpad’

Op dinsdag 13 september hebben de kinderen een heel andere gymles van meester Marc gehad. Ze hebben met hun blote voeten een – speciaal door groep 2 ontworpen – voetenpad bewandeld. Hierbij moesten de kinderen goed voelen met hun voeten. Was het hard, zacht of kriebelt het? Het was een leuk spektakel!

Deze diashow vereist JavaScript.

Werkjes in de klas

Deze diashow vereist JavaScript.

Contact

De Westhoek
Dr. Jan Schoutenlaan 36
3145 SZ Maassluis

T. 010 - 591 48 70
E. westhoek@wijzer.nu