groepen
nieuws
agenda

112: de ambulance

In de laatste drie weken van het thema 112 heeft groep 2 het over de ambulance en het ziekenhuis.We hebben in de spelhoek een poppen/knuffeldierenziekenhuis. We hebben gelukkig heel veel interessante spullen van verschillende ouders mogen ontvangen om echt doktertje te kunnen spelen. Heel erg bedankt hiervoor!
Op de foto’s hieronder is werk van de kinderen te zien en enkele materialen waar we mee spelen/werken.

Er zijn 2 ambulances met aanhanger bij ons op bezoek gekomen. We mochten in de auto’s zitten en hebben alles bekeken wat er in en op deze speciale voertuigen zit. Het waren geen gewone ambulances, maar eigenlijk een ziekenhuis op wielen. Met meerdere brancards, een grote tent een kachel, verlichting en nog veel meer speciale koffers kunnen ze heel veel mensen helpen als er een groot ongeluk is gebeurt. De kinderen vonden het prachtig en hebben hun ogen uitgekeken.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Natuurlijk zijn we ook bezig met de laatste voorbereidingen voor groep 3 : cijfers leren schrijven, t/m 20 tellen en de cijfers herkennen, minstens 17 letters leren uit het alfabet. Kortom : we hebben nog genoeg te oefenen.

Contact

De Westhoek
Dr. Jan Schoutenlaan 36
3145 SZ Maassluis

T. 010 - 591 48 70
E. info@dewesthoek.nl