groepen
nieuws
agenda

Nieuws uit de groep

Op deze pagina laten wij zien wat we allemaal beleven in groep 4A. Nieuwe foto’s en verhalen verschijnen altijd boven aan de pagina. Veel plezier met het lezen van onze verhalen en het kijken naar onze foto’s.

Koningsspelen

Vrijdag 21 april waren de Koningsspelen. We hebben hard gesport en tijdens het lopen veel geld opgehaald voor het goede doel!

Kijk bij nieuws en dan Koningsspelen voor foto’s!!

Pasen

Het was weer Pasen en na een heerlijk paasontbijt en eitje tik hebben we lekker bewogen en leuke spelletjes gedaan.

Deze diashow vereist JavaScript.

Afval The GAME

We hebben met zijn allen geleerd over afval. Over het scheiden van afval maar ook over zwerfafval. We zijn op pad geweest om de wijk schoon te vegen en hebben ook een afval spel gespeeld.

Deze diashow vereist JavaScript.

Rolstoelhandbal

Vandaag hadden we een bijzondere gymles. De vader van Lotte uit groep 4B kwam rolstoelhandbal aan ons laten zien. We hadden ontzettend veel plezier. Het was nog wel een beetje moeilijk.

Deze diashow vereist JavaScript.

Pannenkoeken bakken en boerderijles

De meester had weer iets geks verzonnen. We hadden een leskist over pannenkoeken. Na erover te hebben gepraat had de meester zo’n honger dat hij wel een pannenkoek lustte. Nou daar gingen we: lekker pannenkoeken bakken!! Ook zijn we nog naar een les over de boerderij geweest en hebben geleerd wat er allemaal bij de boer vandaan komt.

Deze diashow vereist JavaScript.

Dansles voor de Divo

Het is bijna zover de Divo komt eraan. Gelukkig hebben we nog even dansles van juf Adriënne

Deze diashow vereist JavaScript.

Sint en Kerst

Het was weer een drukke Sint en een drukke Kerst. Gelukkig is het nu even vakantie!

Deze diashow vereist JavaScript.

Voorlezen

Tijdens de kinderboekenweek hebben opa’s en oma’s voorgelezen in de klas. Wij willen al die opa’s en oma’s heel erg bedanken voor hun tijd. Wij vonden het heel erg leuk. Hieronder wat foto’s van een aantal voorleesmomenten.

Deze diashow vereist JavaScript.

Wethouder op bezoek.

We hebben met groep 4B en groep 4A een project gedaan dat ‘Groene voetstappen’ heet. Hiervoor kwam de wethouder van Milieu op bezoek. Wij komen heel vaak met de fiets op lopend naar school en doen ook allerlei andere dingen voor het milieu, namelijk eerder naar bed. Helpt dat? Ja! want dan verbruiken we minder licht en dus minder energie. Goed van ons hè!!!

Deze diashow vereist JavaScript.

Illustrator in de klas.

Vandaag was er een echte illustrator in de klas. Jeska Verstegen kwam bij ons op bezoek. Maar ze was niet alleen. Ze had een muzikant meegenomen en samen vertelde ze een verhaal over een prinses die samen met haar moeder en vader in een prachtig paleis woont.

 

Contact

De Westhoek
Dr. Jan Schoutenlaan 36
3145 SZ Maassluis

T. 010 - 591 48 70
E. westhoek@wijzer.nu