groepen
nieuws
agenda

Huiswerk

Vrijdag 16 juni: toets verkeer, verkeerskrant 7. De leerlingen krijgen verkeerskrant 7 mee om te leren.


Dinsdag 30 mei: toets topografie, thema 5. De leerlingen krijgen een ingevulde kaart, een oefenkaart en de vragen bij de topografie mee naar huis om te leren.

Dinsdag 23 mei: toets verkeer, verkeerskrant 6. De leerlingen krijgen de verkeerskrant mee om te leren.

22 mei starten de spreekbeurten. Deze vinden plaats in tweetallen, met een onderwerp naar eigen keuze. De leerlingen kiezen zelf hun duo en de datum van de spreekbeurt. Zij krijgen, zodra zij dit gedaan hebben, een blad mee naar huis met daarop de aandachtspunten. Inschrijflijst spreekbeurten

Dinsdag 16 mei: toets natuur en techniek, thema 5. De leerlingen hebben een samenvatting met de begrippen en het werkboekje mee naar huis gekregen om te leren.


Dinsdag 11 april: toets geschiedenis, thema 5. De leerlingen krijgen een samenvatting met de begrippen en het werkboekje mee naar huis om te leren.

Dinsdag 4 april: toets verkeer, verkeerskrant 5. De leerlingen krijgen de verkeerskrant en een oefenblad mee naar huis om te leren.


Woensdag 29 maart: toets aardrijkskunde, thema 4. De leerlingen krijgen een samenvatting met de begrippen en het werkboekje mee naar huis om te leren. De oefentoets is op maandag 27 maart.

Dinsdag 21 maart: toets topografie, thema 4. De leerlingen krijgen een oefenblad en de antwoorden van les 3 mee naar huis om te leren. Niet alleen het kunnen benoemen en aanwijzen van de provincies en de hoofdsteden is belangrijk, maar ook de vragen die hierover gesteld kunnen worden.

Dinsdag 14 maart: toets natuur, thema 4. De leerlingen krijgen een samenvatting met de begrippen en het werkboekje mee naar huis om te leren.


Dinsdag 21 februari: toets geschiedenis, thema 4. De leerlingen hebben een samenvatting met de begrippen en het werkboekje mee naar huis gekregen om te leren. Vooral belangrijk is de vraagstelling en de toepassing van de leerstof.

Dinsdag 14 februari: toets verkeer, krant 4. De leerlingen hebben verkeerskrant nummer 4 mee naar huis gekregen om te leren. Vooral belangrijk is de vraagstelling en de toepassing van de leerstof.

Dinsdag 7 februari: toets aardrijkskunde thema 3; Waterland. De leerlingen hebben een samenvatting met begrippen en het werkboekje mee naar huis gekregen om te leren. De oefentoets is op vrijdag 3 februari.


Dinsdag 24 januari: toets topografie. De leerlingen krijgen een oefenkaart en de antwoorden van les 3 mee naar huis om te leren. De leerlingen moeten naast het weten van de ligging van de wateren van Nederland ook vragen kunnen beantwoorden (bijv. Hoe kan ik vanuit Amsterdam naar Rotterdam varen?). Indien hier nog vragen over zijn, loop dan gerust even langs.

Dinsdag 17 januari: toets natuur en techniek thema 3. De leerlingen hebben een samenvatting met begrippen en het werkboekje mee naar huis gekregen om te leren. De oefentoets is op vrijdag 13 januari.


Dinsdag 13 december: toets geschiedenis thema 3. De leerlingen hebben een samenvatting met begrippen en het werkboekje mee naar huis gekregen om te leren. De oefentoets is op vrijdag 9 december.


Vrijdag 25 november: toets aardrijkskunde thema 2. De leerlingen hebben een samenvatting met begrippen en het werkboekje mee naar huis gekregen om te leren. De oefentoets is op woensdag 23 november.

Vrijdag 18 november: dictee B van eenheid 3. De leerlingen hebben indien nodig oefenmateriaal spelling meegekregen in de categorieën die zij nog niet beheersen. Er kan thuis in dicteevorm geoefend worden met de woorden op de spellingkaarten.

Boekbesprekingen van 14 nov. t/m 2 dec.: zie ingevoegd document voor de datum waarop uw kind de boekbespreking heeft. boekbesprekingen-inschrijflijst

Maandag 14 november: toets natuur en techniek thema 2. De leerlingen hebben een samenvatting met begrippen en het werkboekje mee naar huis gekregen om te leren. De oefentoets is op vrijdag 11 november.

Maandag 7 november: toets verkeer boekje 2. De leerlingen hebben verkeersboekje 2 nagekeken mee naar huis gekregen om mee te oefenen en alle regels en situaties te leren.

Dinsdag 1 november: toets geschiedenis thema 2. De leerlingen hebben een samenvatting en het gecontroleerde werkboekje meegekregen om te leren thuis. Op vrijdag 28 oktober is er een oefentoets.


Vrijdag 14 oktober: dictee B van eenheid 2. De leerlingen hebben indien nodig oefenmateriaal spelling meegekregen in de categorieën die zij nog niet beheersen. Er kan thuis in dicteevorm geoefend worden met de woorden op de spellingkaarten.

Donderdag 13 oktober: toets aardrijkskunde thema 1. De leerlingen hebben een samenvatting, de begrippen en hun werkboek meegekregen om te leren. Op dinsdag 11 oktober is er een oefentoets.

Dinsdag 11 oktober:
-Niet alle leerlingen hadden verkeersboekje 2 bij zich voor na de toets. Hiervan moeten bladzijde 3 en 4 gemaakt zijn voor 11 oktober.

Woensdag 5 oktober:
De leerlingen zorgen allemaal dat hun geschiedeniswerkboekje weer op school is. Tevens van sommige leerlingen hun taal nog thuis. Dit moet ook uiterlijk woensdag weer terug.

Dinsdag 4 oktober: Toets verkeer, boekje 1.
De leerlingen hebben het verkeersboekje meegekregen, samen met een blad vol weetjes. Het boekje en blaadje goed doorlezen, ze goed overhoren en zelf laten herhalen zorgt voor een goede voorbereiding. Op vrijdag 30 september is er een oefentoets.


Vrijdag 23 september: toets natuur en techniek thema 1. De leerlingen hebben een samenvatting, de begrippen en hun werkboek meegekregen om te leren. Op woensdag 21 september is er een oefentoets.

Vrijdag 9 september: toets geschiedenis thema 1. De leerlingen hebben een samenvatting, de begrippen en hun werkboek meegekregen om te leren. Op woensdag 7 september is er een oefentoets.

Contact

De Westhoek
Dr. Jan Schoutenlaan 36
3145 SZ Maassluis

T. 010 - 591 48 70
E. westhoek@wijzer.nu