groepen
nieuws
agenda

Woensdag 25/10

Beste ouders, collega’s en anderen

We zitten op moment van schrijven alweer aan het eind van de derde dag. Over de helft dus al. De kinderen hebben het enorm naar hun zin en het is ook leuk om te weten dat ze het helemaal niet erg vinden dat we dit jaar een dag langer op kamp zijn. Voorgaande jaren hadden we nu al de bonte avond en was het morgen terug naar Maassluis, maar nu nog niet!

Het laatste wat ik gisteren schreef, is dat het een onrustige nacht zou worden en dat is nog zacht uitgedrukt geweest. We moesten in groepjes met een juf of meester in het bos een recept naar een professor brengen. Van hem kregen we dan een potje met medicijnen. Die moesten we ophalen voor de grootmoeder van Roodkampje. Maar het bos is ’s nachts best griezelig, vooral als er onderweg vreemde figuren rondlopen die je proberen te laten schrikken. Sommige meiden waren helemaal niet bang te krijgen en anderen hebben behoorlijk gegild, om over de jongens maar niet te beginnen.. Gelukkig hebben alle spoken zich aan het einde even voorgesteld. Het waren allemaal vrienden van de meester, dus kon iedereen rustig gaan slapen.

Vandaag hebben we een dag bij het kamphuis gehad. Een heel gevarieerd programma was er gepland; slagbal, Belgisch verstoppertje en levend stratego. Sportiviteit dus. Lekker rennen bij slagbal en Levend Stratego waren sommigen ook echt even aan toe.

Vanavond krijgen we weer bezoek. Dit keer niet griezelig, maar wel spannend. Het bos achter ons kamphuis is vannacht een echt Sprookjesbos. Ik weet zeker dat we een heleboel sprookjesfiguren tegen zullen komen!

Fantastische groeten

Juf Carmen, Juf Joke en Juf Marloes, Meester Mark en Meester Michael

 

Contact

De Westhoek
Dr. Jan Schoutenlaan 36
3145 SZ Maassluis

T. 010 - 591 48 70
E. westhoek@wijzer.nu