groepen
nieuws
agenda

Nieuws uit de groep

Op deze pagina laten wij zien wat we allemaal beleven in groep 4B. Nieuwe foto’s en verhalen verschijnen altijd boven aan de pagina. Veel plezier met het lezen van onze verhalen en het kijken naar onze foto’s.

 

Kerstdiner

Donderdagavond 21 december hebben we kerst gevierd op school. Iedereen had wat lekkers meegenomen en met elkaar hebben we hier heerlijk van gesmuld. De moeder van Lynn had voor echte discolichten gezorgd waardoor de stoelendans nog leuker werd. Na het eten, de stoelendans en een bezoek van de kerstman, hebben we nog een sprookje gekeken. Op het einde van de avond gingen de kinderen met een volle buik de kerstvakantie in.

Deze diashow vereist JavaScript.

Sinterklaas

Dinsdag 5 december kwam Sinterklaas met zijn pieten ook weer bij ons langs op school. Hij kwam dit jaar met een gele schoolbus aan, want Amerigo had er niet zo’n zin in. Gelukkig hadden de Sint, de pieten en de kinderen er wel veel zin in! Het was een groot feest waarbij de kinderen ook nog eens zijn verwend met een mooi cadeau.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Pietenfeest

Woensdag 29 november was het weer Pietenfeest voor de groepen 1 t/m 4! In verschillende lokalen en in de hal waren spelletjes en activiteiten te doen. En in het speellokaal werd geoefend om een echte piet te worden. Dankzij de inzet van de hulpouders hebben we er een fantastische ochtend van kunnen maken, bedankt!

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Nationaal schoolontbijt

Vorige week vrijdag hebben wij met de klas gezellig en gezond ontbeten. Hieronder wat foto’s van het ontbijt.

 

Begin van het schooljaar

De kinderen zitten alweer een paar weken in groep 4. Er wordt hard geleerd en samengewerkt. Maar ook met elkaar gezongen en gedanst.

Deze diashow vereist JavaScript.

Contact

De Westhoek
Dr. Jan Schoutenlaan 36
3145 SZ Maassluis

T. 010 - 591 48 70
E. westhoek@wijzer.nu