groepen
nieuws
agenda

Nieuws uit de groep

Groep 8 2017-

Algemene voorlichtingsavond VO op het VMBO Maassluis – Kastanjedal 2-Maassluis.

Avond begint om 19.00 uur en duurt tot  20.30 uur.

U kunt met al uw vragen op deze avond terecht bij het VO.

————————————————————————–

We wensen alle ouders en leerlingen een heel fijn 2018 toe.

Poppenkast spelen voor de groepen 1,2,3 en 4.

We hebben poppenkastpoppen van papiermachee gemaakt. Daarna werd er met hulp van moeders en een oma jurkjes gemaakt. Ze werden prachtig! Er werden verhalen bedacht en geoefend….

Op onderstaande foto’s kunt u hele trotse kinderen zien. Het spelen voor andere leerlingen was een fantastische ervaring.

9 november : Bezoek aan het VMBO-Maassluis

De bezoeken aan het VO zijn gestart. Vanmorgen-9 november- brachten we met de hele groep 8 een bezoek aan VMBO Maassluis.We kregen les in Groen ondernemen, Gezoend ondernemen, Techniek en ondernemen, Logistiek en ondernemen, Kunst en cultuur en LOB( loopbaanoriëntatie).

Tot slot brachten alle groepen een bezoek aan de Feel Good Food Bus en was er keuze om een schoonheidsbehandelingsles te volgen..

De kinderen hebben genoten en vooral ervaren hoe het is om elke half uur van leerkracht en les te veranderen.

 

Kinderraad

Uit groep 8 gaan Tijn en Salaheddine de klas vertegenwoordigen in de kinderraad. We wensen ze veel succes en zijn er van overtuigd dat ze het heel goed gaan doen!

 

Start groep 8 

De leerlingen van groep 8 zijn dit jaar met een frisse start begonnen. Een jaar waarin veel gaat gebeuren, maar we gaan er met elkaar voor!  Aan de inzet van groep 8 zal het in ieder geval niet liggen!

In groep 8 zitten dit jaar…..Mariem, Iris, Jet, Lise, Tobiasz,Minay,  Fenna, Fraishel, Hussain, Julnar, Salaheddine, Souhail, Julian H., Luna, Julian K.  Mohamed Amine, Nore, Tijn, Imane, Maissam, Fatima, Anne,  Lodewijk, Brendan, Maikel, Kijs, Shi-Yan, Noëlle en Ibtissam.

De juffen zijn juf Els en juf Anna.

Contact

De Westhoek
Dr. Jan Schoutenlaan 36
3145 SZ Maassluis

T. 010 - 591 48 70
E. westhoek@wijzer.nu