groepen
nieuws
agenda

Schoolkamp groep 7

Van 1 tot en met 5 oktober gaan de groepen 7 op schoolkamp. Een week die iedereen nog lang zal onthouden.

Als OKC de Westhoek kiezen wij ervoor om dit schoolkamp aan het begin van groep 7 te laten plaatsvinden. Zo’n kampweek zorgt voor sterke contacten en verbetering van vriendschappen. Na het schoolkamp kan je hier nog zeker anderhalf jaar plezier en profijt door hebben.

Een schoolkamp organiseren is veel werk. De meesters en juffen zijn hier al weken mee bezig en ook de kinderen in de groep hebben hier voorbereidende werkzaamheden aan. Ook kinderen van andere klassen merken dit. Zo zal het kampthema duidelijk te zien zijn in de gangen en zullen alle klassen gaan uitzwaaien bij vertrek.

Schoolkamp is een groot feest en dit jaar is dat wel letterlijk! Het thema van het schoolkamp 2018 is ‘Waar is dat feestje?’. Dit houdt in dat er 5 dagen lang gefeest gaat worden. Op de dag van vertrek staat bijvoorbeeld Koningsdag centraal en zal dus iedereen in het oranje gekleed gaan. Ook komt carnaval langs voor de Bonte Avond. Wat er verder op het programma staat is nog geheim, maar dat het een groot feest wordt is dus duidelijk.

Maandag 01/10 zullen wij om ongeveer 09.15 uur vertrekken. Komt u ons ook uitzwaaien?

Contact

De Westhoek
Dr. Jan Schoutenlaan 36
3145 SZ Maassluis

T. 010 - 591 48 70
E. westhoek@wijzer.nu