groepen
nieuws
agenda

Maandarchief

Plein op de schop!

De pleinen rondom ons kindcentrum gaan op de schop!

Samen met de kinderen en medewerkers hebben we een wensenlijstje bij een ontwerpbureau neergelegd. Ook de gemeente Maassluis denkt met ons mee, vooral als het gaat om de afvoer en tijdelijke opslag van regenwater en meer groen.

De kinderen van de kinderraad hebben een lege flessenactie opgezet, hiermee halen we elke week nog geld binnen. In de hal van de school houden we de stand bij. Daarnaast hebben we op zaterdag 22 september meegedaan aan de Nationale Burendag! Op deze manier hebben we al onze buren willen informeren over de stand van zaken. Bovendien heeft de verkoop van kinderkunst, het Rad van Fortuin en de heerlijke zelfgebakken appeltaart een mooi bedrag opgeleverd van €1000,-

Gelukkig zijn er ook diverse bedrijven die ons financieel willen steunen, wilt u ook een sponsorbijdrage doen, neem dan contact met ons op. Dat kan via a.vanzweden@wijzer.nu

Met het nieuwe plein verwachten wij niet alleen meer aandacht te kunnen bieden aan natuur- en milieueducatie. Met de diverse hoekjes en speelzones worden de kinderen uitgedaagd in hun spel waarmee ook de sociaal-emotionele ontwikkeling wordt gestimuleerd.

plein-project-planning De Westhoek

Het schoolplein aan de achterzijde van de school is twee keer zo groot geworden. Met het hoogteverschil, de bomen en groene muurtjes voor de dieren is het een heerlijk plein. De zandbak is omgetoverd in een spannend piratenschip!

Laatste nieuws

Contact

De Westhoek
Dr. Jan Schoutenlaan 36
3145 SZ Maassluis

T. 010 - 591 48 70
E. westhoek@wijzer.nu