groepen
nieuws
agenda

Schoolkamp dag 2

Ja hoor, mistte meester Maarten net de laatste pont en moesten juf Nanja en meester Michael alleen in het kamphuis blijven. Dus de filmavond werd geannuleerd en gelijk naar bed.

Grapje! 1 april!

Op dit kamp kan je alles meemaken, dus ook dat het opeens 1 april is! Juf Carmen en meester Maarten hadden nèt de laatste pont gered.

We zijn daarna verder gegaan met de film en hebben de prachtige pyjama’s gezien. Wat een super creaties! De nacht was voor sommigen al tijdens de film begonnen en anderen kwamen wat lastig in slaap (kletsen met klasgenoten, terwijl je in bed ligt is ook zo gezellig..!)

Bij het ontwaken stonden opeens sinterklaas en pieten voor onze neus! Onze schoenen, die we bij de deur hadden gezet, waren gevuld en we gingen lekker pieten ochtend gymnastiek doen. Hoe de sint opeens allemaal informatie over ons had, zal nog lang een mysterie blijven…
Na het ontbijten waren gelukkig onze meesters en juffen weer terug en gingen we aan de crea. Op kamp doe je dan geen gewone crea, maar iets bijzonders. En inderdaad, werken met brooddeeg past in het Sinterklaas thema en is nog lekker ook!

Ook de excursie pastte in het thema, want we gingen de nieuwe stoomboot van de sint opzoeken. Een rondvaart door de havens vanaf Futureland en daarna een presentatie met quiz, ohja en ook nog een speurtocht! Kicke!

Na het avondeten zal er vast wel weer wat leuks op het programma staan, maar de juffen en meesters doen erg geheimzinnig, ik begin al wat zenuwachtig te worden..

Dag hoor! Juf Nanja en meester Michael

 

Contact

De Westhoek
Dr. Jan Schoutenlaan 36
3145 SZ Maassluis

T. 010 - 591 48 70
E. westhoek@wijzer.nu