groepen
nieuws
agenda

Schoolkamp dag 3

Brr…!

Op dinsdagavond vierden we Halloween! Dat werd een echte spooktocht door het bos. Onderweg zaten allemaal spoken verstopt die alleen in de eerste week van oktober tevoorschijn komen. Er werd gegild, in handen geknepen en stoere kinderen waren niet bang, alleen wat ‘voorzichtig’..

Aan het einde stelde gelukkig alle spoken zich voor en was de eerste spanning eraf. Het waren gelukkig vrienden van de meester die speciaal voor ons helemaal naar het kamphuis gekomen waren.

Daarna een potje Weerwolven van Wakkerdam, en wat zijn ze fanatiek zeg!

Vanmorgen werden we weer door een ander karakter wakker gemaakt. De kerstman had een ommetje gemaakt, want vandaag vieren we kerst. De hele zaal is weer omgebouwd; er hangen lichtjes, staat een kerstboom en er speelt zachte kerstmuziek.
Spelletjes spelen, lekker lezen en knutselen; het mag vanmorgen allemaal tijdens deze kerstochtend.

De middag was lekker actief, want levend stratego, slagbal en Belgisch verstoppertje waren onze onderdelen van de KerstSportMiddag!

Voor ons kerstdiner waren we allemaal super netjes gekleed; strikken, stropdassen en jurken en hier en daar een glad gel kapsel. Chic hoor!
Wel zijn we benieuwd wat er vanavond op het programma staat; juf Nanja gaat vanavond naar huis, maar de auto blijft hier.. Hoe dat kan, leest u morgen weer.

You better watch out, you better not cry..

Juf Carmen, juf Nanja en meester Michael

Contact

De Westhoek
Dr. Jan Schoutenlaan 36
3145 SZ Maassluis

T. 010 - 591 48 70
E. westhoek@wijzer.nu