groepen
nieuws
agenda

Schoolkamp groep 7

De komende week gaat groep 7 op schoolkamp. Een week die iedereen nog lang zal onthouden.

Als OKC de Westhoek kiezen wij ervoor om dit schoolkamp aan het begin van groep 7 te laten plaatsvinden. Zo’n kampweek zorgt voor sterke contacten en verbetering van vriendschappen. Na het schoolkamp kan je hier nog zeker anderhalf jaar plezier en profijt door hebben.

Een schoolkamp organiseren is veel werk. De meesters en juffen zijn hier al weken mee bezig en ook de kinderen in de groep hebben hier voorbereidende werkzaamheden aan. Ook kinderen van andere klassen merken dit. Zo zullen er klassen samengevoegd of opgesplitst worden, doordat hun juf of meester bijvoorbeeld mee op kamp is. Over een aantal jaar zullen zij op kamp gaan en hier profijt aan hebben.

Dit jaar hebben de kinderen van groep 7 een belangrijke taak; zij moeten het verscheurde koninkrijk Oostvoornia weer bijeenbrengen en hiervoor veel en lastige opdrachten weten te vervullen. Dit allemaal om de noodkreet van Draak Dinandan, Zeemeermin Alana, Elfenkoningin Eriënne, Magiër Mordred, Ridder Reginald en Koning Leonard de eerste en Koningin Amaryllis te beantwoorden.

a.s. maandag 23/10 zullen wij om 09.15 uur vertrekken. Komt u ons ook uitzwaaien?

Wilt u weten wat er allemaal gedaan wordt op dit schoolkamp? Kijk dan de komende week dagelijks bij de schoolkamp-pagina van groep 7!

Contact

De Westhoek
Dr. Jan Schoutenlaan 36
3145 SZ Maassluis

T. 010 - 591 48 70
E. westhoek@wijzer.nu